Fruit op het werk

Fruit op het werk

Fruit op het werk

Rick’s Fruit levert fruit op het werk in IJmond, Haarlem, Alkmaar en omgeving.

 

Aan de hand van een persoonlijk kennismakingsgesprek brengen wij een offerte op maat uit voor uw werkfruit. De kwaliteit en smaak van het werkfruit staat bij ons voorop. Daarnaast werken we met een streng controlebeleid op het fruit dat we leveren. Daarom keuren wij ons werkfruit op smaak, houdbaarheid en maat. Tevens komen onze producten zoveel mogelijk van lokale telers.

 

De eerste levering van Rick’s Fruit is een gratis proeflevering. U kunt de proeflevering ook vinden in onze webwinkel. Na uw akkoord op deze eerste kennismaking brengen we de werkfruitkistjes vervolgens op de dag van uw voorkeur. Bij Rick's Fruit werken wij niet met vaste wurgcontracten. Het fruitabonnement is flexibel en per week opzegbaar.


Gratis proeflevering
Altijd een gratis proeflevering
Flexibel

Gevarieerd fruit en flexibele levertijden

Geen contracten

Geen vaste contracten

Extra assortiment

Extra assortiment (fruitmanden, smoothies, fruitsalades)

photo

"Ik houd mijn personeel scherp"

Ik houd mijn personeel graag scherp. Dat lukt heel goed met Rick's fruitkistjes!


abn

"Rick brengt het fruit op elk gelegen moment"

Ik heb geen stress tussen afspraken door. Rick komt op een tijdstip dat ik zelf aangeef!


logo

"Mijn personeel heeft projecten sneller klaar"

Door de vitamines, is mijn personeel een stuk scherper.


Fruit op het werkFruitsoorten 

Ons concept voor werkfruit bestaat uit vijf fruitsoorten per medewerker.

 

De vijf fruitsoorten variëren per seizoen. Als bepaalde fruitsoorten populair zijn onder het personeel, zorgen wij ervoor dat er meer van dit fruit in de fruitkist komt.


Leveringfruit op werk bezorgen

Wij leveren het fruit voor onze klanten op de gewenste locatie. Als het nodig is, zorgen wij ervoor dat er op verschillende locaties binnen uw bedrijf kistjes geplaatst worden. Zo kan iedereen er gebruik van maken.

 

Als u voorkeur heeft voor een bepaalde levertijd dan krijgt u uw eigen plekje op onze leveringskalender. Zo kunt u altijd vers fruit op het werk of op kantoor laten bezorgen wanneer het u het beste uitkomt.


werkfruit op werkplekPositief effect

Fruit heeft een positief effect het resultaat en houding van uw werknemers. Tevens is het een laagdrempelige manier om uw personeel een extraatje te geven.

 

De positieve effecten van fruit op de gezondheid van medewerkers is al vaak aangetoond. Het verstrekken van fruit op de werkplek is daarnaast ook nog eens maatschappelijk verantwoord.


Rick’s Fruit levert naast werkfruit ook heerlijke smoothies en fruitsalades.

De gevarieerde smoothies worden bereid met heerlijk seizoensfruit.

 

De smoothies komen uit eigen keuken en worden afwisselend gemaakt met fruit van het seizoen. Hierdoor kunt u altijd de verschillende smaken van het seizoen proeven. De fruitsalades worden gemaakt van heerlijk fris en gemengd zomerfruit.

Ook is het mogelijk om mooie fruitmanden en fruitkistjes te bestellen voor bijvoorbeeld een zieke medewerker of als een relatiegeschenk.

 

Wilt u ook graag fruit op uw werkplek?
Doe dan nu een gratis proefbestelling en ontdek de voordelen van Rick’s Fruit.