Fruit op het werk

Fruit op het werk

Fruit op het werk

Rick’s Fruit levert fruit op de werkplek in Haarlem, Alkmaar en omgeving.

 

Wij komen altijd bij de klanten langs voor een persoonlijk gesprek. Aan de hand van het gesprek brengen wij een offerte op maat uit voor het werkfruit. De kwaliteit en smaak van het werkfruit staat bij het bedrijf voorop. Wij werken met een streng controlebeleid op ons werkfruit. Wij keuren ons werkfruit op smaak, houdbaarheid en maat. Wij proberen er zoveel mogelijk voor te zorgen dat ons producten van lokale telers uit de omgeving van Haarlem komen.

 

Rick’s Fruit levert bij de eerste aanmelding altijd een gratis proeflevering. Dit is te vinden in de webwinkel. Wij komen dan gelijk de eerste maandag of andere voorkeursdag een gratis proefmand leveren. Wij werken binnen ons bedrijf niet met vaste wurgcontracten, het fruitabonnement is flexibel en direct opzegbaar.


Gratis proeflevering
Altijd een gratis proeflevering
Flexibel
Flexibel in variatie op de schaal en levertijden
Geen contracten
Geen vaste contracten
Extra assortiment
Extra assortiment (fruitmanden, smoothies, fruitsalades)

photo

"Ik houd mijn personeel scherp"

Ik houd mijn personeel graag scherp op het werk, dat lukt heel goed met Rick's fruitkistjes!


abn

"Rick brengt het fruit op elk gelegen moment"

Ik heb geen stress tussen afspraken door. Rick komt op een tijdstip dat ik zelf aangeef!


logo

"Mijn personeel heeft projecten sneller klaar"

Door de vitamines, is mijn personeel een stuk scherper.


Fruitsoorten 

In ons concept voor het werkfruit werken wij met vijf fruitsoorten per medewerker.

 

De vijf fruitsoorten variëren mee met seizoen. Als bepaalde fruitsoorten populairder zijn onder het personeel zorgen wij er voor dat er meer van de populaire fruitsoorten in de fruitkist komen.


Levering

Wij leveren het fruit voor onze klanten af op de gewenste locatie, als het nodig zorgen wij er ook voor dat er op verschillende locatie op bedrijf kistjes worden geplaatst zodat iedereen er gebruik van kan maken.

 

Als klanten bij ons voorkeur hebben voor leveringstijden zorgen wij ervoor dat het werkfruit op de gewenst tijd geleverd wordt.


Positief effect

Het fruit heeft een positief effect op werknemers, het is een laagdrempelige manier om het personeel een extraatje te geven.

 

Het heeft een positief effect op het gezondheid van uw medewerkers. Het fruit verstrekken op de werkplek is daarnaast ook maatschappelijk verantwoord.


Rick’s Fruit levert naast het
werkfruit ook heerlijke smoothies en fruitsalades.

De smoothies worden afwisselend bereid met heerlijk seizoensfruit.

 

De smoothies maken wij in eigen keuken de smoothies wissel wij af met fruit van het seizoen, hierdoor kunt altijd proeven uit de verschillende smaken van het seizoen. De fruitsalades worden gemaakt van heerlijk gemend zomerfruit. Het is ook mogelijk op prachtige fruitmanden-kistjes te bestellen voor bijvoorbeeld relatie geschenken of een zieke medewerker.

 

Wilt u ook graag fruit op uw werkplek? Vraag dan nu een gratis proefbestelling aan en ontdek de voordelen van Rick’s Fruit.